Terug naar de resultaten
Verhuurd
Distributiestraat 51 D in Giessen 4283 JN

Distributiestraat 51 D

4283 JN Giessen
Vraagprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR- Instapklare bedrijfsunit in zeer hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw, gelegen aan de Distributiestraat 51D te Giessen, op zichtlocatie vanaf de N322. De bedrijfsruimte bestaat op de begane grond uit een bedrijfsruimte, toiletruimte en trapopgang. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 60 m2. De verdieping bestaat uit een net afgewerkte kantoorruimte welke voorzien is van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Instapklare bedrijfsunit in zeer hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw, gelegen aan de Distributiestraat 51D te Giessen, op zichtlocatie vanaf de N322. De bedrijfsruimte bestaat op de begane grond uit een bedrijfsruimte, toiletruimte en trapopgang. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 60 m2. De verdieping bestaat uit een net afgewerkte kantoorruimte welke voorzien is van vloerverwarming en een keurige vloerafwerking. Vanuit het kantoor heeft u een prachtig uitzicht over de groene landerijen.  De verdieping heeft eveneens een oppervlakte van ca. 60 m2.

Locatie: 
De bedrijfsunit is gesitueerd op het bedrijventerrein “De Rietdijk” te Giessen. De unit is gesitueerd op zichtlocatie vanaf de provinciale weg N-32. Het bedrijventerrein is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de Rijksweg A-27. 

Afmetingen: 
- Bedrijfsruimte B.G.       60 m2
- Kantoorruimte Verd.     60 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.


Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
- Onderheide betonfundering en betonvloer; 
- Isolerende sandwich gevelbeplating
- Opbouw staalconstructie; 
- Geïsoleerd staaldak met bitumineuze dakbedekking. 

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Krachtstroomvoorzieningen


Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
60 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.