Terug naar de resultaten
Te huur
Industrieweg 29 in Giessen 4283 GX

Industrieweg 29

4283 GX Giessen
Vraagprijs € 50,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Op goede locatie nabij de N267 op bedrijventerrein “de Rietdijk” in Giessen bevindt zich dit recent volledig gerenoveerd bedrijfspand. Met de renovatie heeft het object een hedendaagse, representatieve uitstraling gekregen. Tevens voldoet het object weer aan de huidige maatstaven. Kortom een praktische bedrijfsruimte in een zo goed als nieuw bedrijfspand.

Locatie:
Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Op goede locatie nabij de N267 op bedrijventerrein “de Rietdijk” in Giessen bevindt zich dit recent volledig gerenoveerd bedrijfspand. Met de renovatie heeft het object een hedendaagse, representatieve uitstraling gekregen. Tevens voldoet het object weer aan de huidige maatstaven. Kortom een praktische bedrijfsruimte in een zo goed als nieuw bedrijfspand.

Locatie:
Het bedrijfspand is op goed bereikbare gesitueerd langs de N267 op bedrijventerrein “de Rietdijk” te Giessen. Op 10 minuten afstand bevindt zich de rijksweg A-27. Bedrijventerrein “de Rietdijk” is centraal gelegen in het land van Heusden en Altena.

Middels N-wegen is de rijksweg A-27 bereikbaar. Tevens zijn middels de N-wegen de rijkswegen A-2 en A-59 bereikbaar.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte 815 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het object is gebouwd middels een degelijke staalconstructie welke gefundeerd is in een betonfundering. Het dak betreft een plat dak op stalen liggers. Het dak is nieuw en gedekt met Pvc-dakbedekking. De gevels zijn opnieuw bekleed met antracietkleurige, geïsoleerde geveldelen van aluminium.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Verwarming
- Overheaddeur
- Loopdeur
- Lichtstraat over bijna gehele lengte
- Bovenloopkraan 6,3 ton

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 50,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Bouwjaar toelichting Nadien gerenoveerd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
815 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.