Terug naar de resultaten
Te huur
Peulenstraat 158 in Hardinxveld-Giessendam 3371 AR

Peulenstraat 158

3371 AR Hardinxveld-Giessendam
Huurprijs € 60.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR - Representatieve kantoorvilla in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, nabij Rijksweg A15 (Rotterdam - Nijmegen). Het object biedt plaats aan ± vijftien kantoorruimten met daglichttoetreding, waarvan vijf op de begane grond, vijf op de verdieping en vijf in het souterrain. Het geheel is volledig functioneel en gesitueerd op een kavel van 1.253 m2.

Huurprijs: € 60.000,-- per...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 480 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR - Representatieve kantoorvilla in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, nabij Rijksweg A15 (Rotterdam - Nijmegen). Het object biedt plaats aan ± vijftien kantoorruimten met daglichttoetreding, waarvan vijf op de begane grond, vijf op de verdieping en vijf in het souterrain. Het geheel is volledig functioneel en gesitueerd op een kavel van 1.253 m2.

Huurprijs: € 60.000,-- per jaar (btw niet van toepassing).

Locatie: het pand is een beschermd monument gesitueerd aan Peulenstraat 158, 3371 AR, in het historische centrum van Hardinxveld-Giessendam.

Bereikbaarheid: het object bevindt zich op ongeveer één kilometer afstand van Rijksweg A15 (Rotterdam - Nijmegen) nabij knooppunt Gorinchem, met aansluiting op Rijksweg A27 (Breda - Almere).

BVO & VVO:
- Bruto Vloeroppervlak object: ca. 514 m2
- Verhuurbaar Vloeroppervlak object: ca. 480 m2

Indeling Object:
- Begane Grond: representatieve entree met centrale hal, toegangen naar een royale en-suite kantoorruimte bestaande uit drie geschakelde kantoren, twee separate kantoorruimten, een serre, opslag, berging, toiletruimte & een keuken.
- Eerste Verdieping: ruime overloop met receptie/ontvangstbalie en toegangen naar vijf kantoorruimten & een keuken.
- Twee Verdieping: zolderverdieping met beperkte daglichttoetreding en zodoende vooral geschikt als archief- en/of opslagruimte.
- Souterrain: centrale hal met twee separate entrees aan de zijgevel, met toegangen naar vijf kantoorruimten, opslag, berging, toiletruimte & een keuken.
- Buitenruimte: het pand beschikt over een verzorgde ontvangst met een formele voortuin, en een zeer diepe op het oosten gelegen achtertuin.

Oppervlakten VVO:
- Begane Grond ca. 154 m2
- Eerste Verdieping ca. 132 m2
- Tweede Verdieping ca. 74 m2
- Souterrain ca. 154 m2

Nutsvoorzieningen:
- Gas-, elektra en watervoorzieningen;
- Rioolaansluiting;
- Telefoon- en kabelaansluiting.

Veiligheidsvoorzieningen: alarminstallaties & rookmelders.

Toegang:
- Hoofdentree aan de voorzijde met representatieve centrale hal;
- Twee separate entrees aan de zijgevel met toegang naar het souterrain.

Klimaat & Isolatie:
- Diverse te openen ramen;
- Isolerende beglazing;
- Centrale verwarming middels 3 Atag CV-ketels met radiatoren;
- Airconditioning middels wand-airconditioners in diverse kantoorruimten.

Verlichting:
- Klassieke & moderne kroonluchters;
- Inbouwspots & armaturen;
- Vaste plafondverlichting.

Wand-, vloer- en plafondafwerking:
De hoofdentree met centrale hal op de begane grond is onder andere uitgevoerd met marmeren vloeren, houten lambrisering, glas-in-lood details, authentieke paneeldeuren en een monumentale trappartij. De kantoorruimten zijn grotendeels voorzien van vaste vloerbedekking, raambekleding en diverse glas-in-lood vensters. De meeste wanden van de kantoorruimten zijn voorzien van licht stucwerk, en op de begane grond zijn een aantal kantoren uitgerust met fraaie sierpleister plafonds.

Sanitaire-, en Pantryvoorzieningen:
- Op de begane grond en in het souterrain bevindt zich een toiletruimte.
- Alle verdiepingen beschikken over een eigen (eenvoudige) keukenruimte.

Parkeren: aan de voorzijde van het pand is beperkt aantal parkeerplaatsen, en aan de achterzijde bevindt zich een ruime openbare parkeergelegenheid.

Bestemming: het pand is bijzonder geschikt als representatief kantoor voor professionele beroepen en dienstverlening. De publiekrechtelijke bestemming is gemengd: kantoren (begane grond & souterrain) en wonen (verdieping).

Aanvaarding: in overleg en op korte termijn mogelijk.

Overige kosten: alle reguliere kosten die samenhangen met- en voortvloeien uit het gebruik van het object komen voor rekening van de huurder, met uitzondering van groot onderhoud.

Zekerheidsstelling Huur: bankgarantie of borgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting en eventuele voorschotten nutsvoorzieningen.

Omzetbelasting: de vermelde huurprijs is vrijgesteld van btw.

Prijsaanpassing: de vermelde huurprijs betreft een vrijblijvende aanbieding waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Ook is er geen sprake van een optierecht.

Courtage: mocht door bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, dan bent u als koper/huurder daarvoor aan ons geen courtage of andere kosten verschuldigd. De verkoper/verhuurder treedt namelijk op als opdrachtgever richting onze makelaardij.

Voorbehoud: eventuele koop- of huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 60.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1908 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 480 m² Perceeloppervlakte 1253 m² Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
480 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.