Terug naar de resultaten
Te huur
Ippelseweg 15 in Nieuwendijk 4255 HW

Ippelseweg 15

4255 HW Nieuwendijk
Vraagprijs € 950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Hoogwaardige kantoorruimte van 82 m2 in een prachtig pand met veel allure, gelegen aan de Ippelseweg 15 te Nieuwendijk. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond en is te betreden door een imposante gezamenlijke entree. Aan de linkerzijde bevindt zich een tweede entree, hier zijn twéé gescheiden toiletten gesitueerd met voorportaal. De kantoorruimte is voorzien van alle gemakken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Hoogwaardige kantoorruimte van 82 m2 in een prachtig pand met veel allure, gelegen aan de Ippelseweg 15 te Nieuwendijk. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond en is te betreden door een imposante gezamenlijke entree. Aan de linkerzijde bevindt zich een tweede entree, hier zijn twéé gescheiden toiletten gesitueerd met voorportaal. De kantoorruimte is voorzien van alle gemakken zoals o.a. airconditioning, inbouwarmaturen en databekabeling. Het geheel wordt omheind d.m.v. een hekwerk met schuifpoort.

Locatie: 
Het pand is gesitueerd op de Ippelseweg op het bedrijventerrein van Nieuwendijk. Het bedrijventerrein is direct langs de rijksweg A-27 gesitueerd. Vanuit het bedrijventerrein is middels een binnenweg de kern en bedrijventerreinen van Werkendam gemakkelijk te bereiken.  

Afmetingen: 
- Kantoorruimte       64 m2
- Keuken                  6 m2
- Hal met toiletten   12 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Bouwjaar:       2007
Fundering:      Betonfundering
Constructie:    Kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd met gemetselde gevels en betonnen vloeren.
Gevels:           Gemetselde gevels in spouw

Voorzieningen/specificaties: 
-  Gas-,elektra, watervoorzieningen
-  Loopdeur
-  Hekwerk met schuifpoort
-  Gescheiden dames en herentoilet
-  Camera-systeem
-  Brandblusmiddelen
-  Alarmsysteem

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
82 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.