Terug naar de resultaten
Te huur
Ippelseweg 21 in Nieuwendijk 4255 HW

Ippelseweg 21

4255 HW Nieuwendijk
Vraagprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Hoogwaardige bedrijfsunit met bedrijfsruimte en kantoorruimte in representatief bedrijfsverzamelgebouw te Nieuwendijk. Het object beschikt over ca. 200 m2 bedrijfsruimte en een kantoorruimte met kantine van ca. 65 m2. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer met een draagvermogen van ca. 1.500 kg/m2. Aan de voorzijde is de unit voorzien van een tweetal elektrisch bedienbare...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Hoogwaardige bedrijfsunit met bedrijfsruimte en kantoorruimte in representatief bedrijfsverzamelgebouw te Nieuwendijk. Het object beschikt over ca. 200 m2 bedrijfsruimte en een kantoorruimte met kantine van ca. 65 m2. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer met een draagvermogen van ca. 1.500 kg/m2. Aan de voorzijde is de unit voorzien van een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeuren van ca. 4x4 m1. Aan de voorzijde van het object zijn tevens een 3-tal parkeerplekken gesitueerd.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein “Ippelseweg” in Nieuwendijk. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein, wat op korte afstand van de rijksweg A-27 is gesitueerd.
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte 200 m2
- Kantoorruimte 65 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object, 3-tal eigen parkeerplekken.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
- Onderheide betonfundering en betonvloer;
- Isolerende sandwich gevelbeplating
- Opbouw staalconstructie;
- Geïsoleerd staaldak met kunststof dakbedekking

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren
- TL-Lijnverlichting
- Vluchtweg-aanduiding
- Brandhaspel
- Sanitaire voorzieningen
- Keuken met inbouwapparatuur
- Toilet met inbouwreservoir, urinoir en wastafel
- Volledig afgewerkt kantoor

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
200 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.