Terug naar de resultaten
Te koop
Rijksweg 126 126A in Nieuwendijk 4255 GP

Rijksweg 126 126a

4255 GP Nieuwendijk
Vraagprijs € 795.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP – Woon-, winkelpand gesitueerd in Nieuwendijk (gemeente Werkendam) langs de rijksweg A-27 met voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en centraal in Nederland gelegen.

Het betreft een prachtige gekoppeld complex bestaande uit een prachtige woning in jaren 30-stijl met veel details en een riante showroom/winkelruimte met magazijnen. Het geheel is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 558 m² In units vanaf 558 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – Woon-, winkelpand gesitueerd in Nieuwendijk (gemeente Werkendam) langs de rijksweg A-27 met voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en centraal in Nederland gelegen.

Het betreft een prachtige gekoppeld complex bestaande uit een prachtige woning in jaren 30-stijl met veel details en een riante showroom/winkelruimte met magazijnen. Het geheel is gesitueerd op een zeer ruim perceel van maar liefst 1.540 m2, wat grotendeels als tuin is ingericht en veel privacy biedt.

Het pand is gesitueerd in het centrum van Nieuwendijk met rondom woningen, winkels en andere panden met centrumfuncties.

De woning bestaat op de begane grond uit een karakteristieke entree met aansluitend daaraan een gang. Vanuit de gang is de bijkeuken met toegang tot de kelder toegankelijk, verder geeft de gang toegang tot een toilet, trapopgang alsmede de woonkamer. De woonkamer is L-vormig met een uitgebouwde erker en een open keuken in landelijke stijl met een in het oog springend fornuis.

De verdieping bestaat uit een grote overloop waarop de badkamer en een slaapkamer op aansluiten, vanaf de overloop is er toegang tot een apart afgesloten overloop waarop een tweetal slaapkamers op aansluiten, waarvan er één de master bedroom betreft. Verder bevindt zich aan de gang een CV-kast en een vaste kast. Aan het einde van de gang bevindt zich een toegang tot de verdieping boven de winkel-/showroom. Deze is ingedeeld met enkele kamers c.q. kantoorruimten en een overloop met trapafgang naar de winkel.

Links van de woning bevindt zich de toegang tot de winkelruimte welke een totale oppervlakte heeft van 391 m2 en bestaat uit een diepe winkelruimte, balie-gedeelte en werkplaats en een achtergelegen apart afsluitbare winkelruimte. Rechts hiervan bevindt zich het magazijn met een oppervlakte van 73 m2. Aansluitend aan het magazijn bevindt zich een garage met een oppervlakte van 37 m2. De winkelruimte heeft aan de straatzijde een pui-breedte van 9,00 meter.

Locatie:
Het object bevindt zich in centrum van Nieuwendijk langs de doorgaande weg “Rijksweg”. Het centrum van Nieuwendijk heeft een landelijke ligging en is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de rijksweg A-27, afslag Nieuwendijk, Almkerk, Woudrichem

Afmetingen bedrijfsdeel:
Winkelruimte: 391 m2
Magazijnruimte: 73 m2
Kantoorruimte: 94 m2

Afmetingen woningdeel:
Woonruimte: 165 m2
Garage 38 m2
Tuin-kamer 28 m2

Netto totale vloeroppervlakte: 789 m2

Parkeren:
Ruime openbare parkeerplaats voor het pand, tevens veel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming:
Enkelbestemming detailhandel en wonen op het woonhuis.

Energielabel:
Niet beschikbaar.

Bouwaard/algemeen:
Traditionele bouw met plat dak met geïsoleerde bitumen dakbedekking. De gevels zijn in de woning voornamelijk gemetselde gevels. In de living beschikt de woning over enkele grote ramen waardoor er veel licht binnenvalt. De gevels van de showroomruimte zijn van glas en heeft een frontbreedte van 9.00 m1, dit kozijn is van kunststof en heeft geïsoleerd glas. De overige kozijnen zijn van hout en beschikken eveneens over geïsoleerd dubbelglas. De vloeren van de woning bestaan op de begane uit marmeren plavuizen en de 1ste verdieping uit vloerbedekking en linoleum. De kantoorruimte is afgewerkt met vloerbedekking en is volledig afgewerkt met systeemplafond.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-, elektra, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Alarmsysteem
- Camerasysteem
- Nooduitgang aanduiding
- CV-ketel
- Vloerverwarming t.b.v. begane grond woning
- Radiatoren t.b.v. verwarmen verdieping
- Te openen ramen
- TL-verlichting en spots t.b.v. verlichten winkel
- Diverse opbouwverlichting
- Vloerbedekking in winkelruimte, onder vloerbedekking ligt Linoleum
- Linoleum vloeren in magazijn
- Monolithisch afgewerkte betonvloer in garage
- Natuurstenen plavuizen op begane grond woning
- Betegeling in badkamer, i.c.m. houten kraaldelen
- Vloerbedekking op verdieping
- Wanden begane grond afgewerkt met spachtelputz en voorzien van sierlijstwerk
- Plafond glad spachtelputz en voorzien van sierlijstwerk en ornamenten.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Werkendam
Sectie: T
Nummer: 2670
Grootte: 11 are 65 centiare (1.165 m² eigen grond).

Gemeente: Werkendam
Sectie: T
Nummer: 2281
Grootte: 3 are 75 centiare (375 m² eigen grond).

Tezamen groot: 15 are 40 centiare

Vraagprijs:
€ 795.000,- k.k.

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1924 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 558 m² Verkoopoppervlakte 391 m² Woonoppervlakte 165 m² Perceeloppervlakte 1540 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 558 m² Woonruimte Woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
558 m²
In units vanaf
558 m²
Verkoop vloeroppervlakte
391 m²
Welstandsklasse
B2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.