Terug naar de resultaten
Te koop
Rijksweg 126 A in Nieuwendijk 4255 GP

Rijksweg 126 a

4255 GP Nieuwendijk
Vraagprijs € 319.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP – Werk – winkel - kantoorpand met inpandig woonappartement in Nieuwendijk (gemeente Werkendam) langs de rijksweg A-27 met voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en centraal in Nederland gelegen.
Het betreft een tussenpand met op de begane grond een ruim oppervlakte om te werken en op de verdieping een woonappartement van ca, 94 m2. Het geheel is gesitueerd op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 365 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – Werk – winkel - kantoorpand met inpandig woonappartement in Nieuwendijk (gemeente Werkendam) langs de rijksweg A-27 met voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en centraal in Nederland gelegen.
Het betreft een tussenpand met op de begane grond een ruim oppervlakte om te werken en op de verdieping een woonappartement van ca, 94 m2. Het geheel is gesitueerd op een zeer ruim perceel van ca. 440 m2, wat grotendeels is bebouwd met het pand en een plaatsje achter het pand. Het ruime dakoppervlak van het bedrijfsgedeelte biedt meer dan voldoende ruimte om extra terras te maken voor het woonappartement.

Het woonappartement heeft een eigen entree waardoor ook een deel verhuurd zou kunnen worden door de nieuwe eigenaar. Het pand is gesitueerd in het centrum van Nieuwendijk met rondom woningen, winkels en andere panden met centrumfuncties.

Via een 9,00 meter brede pui betreedt u de winkel-/ bedrijfsruimte welke een totale oppervlakte heeft van 391 m2. Aan de linkerzijde van het pand bevindt zich een entree met trap naar de verdieping. Deze is ingedeeld met enkele slaapkamers/ kamers, een woonkamer, keukenblok en natte groep.

Locatie:
Het object bevindt zich in centrum van Nieuwendijk langs de doorgaande weg “Rijksweg”. Het centrum van Nieuwendijk heeft een landelijke ligging en is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de rijksweg A-27, afslag Nieuwendijk, Almkerk, Woudrichem
Het object ligt direct langs de rijksweg A-27 gesitueerd en heeft landelijk gezien een geweldige bereikbaarheid. Met een kleine dertig minuten bent u in Utrecht, ’s-Hertogenbosch of Breda.

Afmetingen:
- Bedrijfs-,kantoor-,winkelruimte : ca. 391 m²
- Woonruimte :                            : ca. 94 m²
- Totale vloeroppervlakte:           : ca. 485 m2

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid

Energielabel:
Label D tot 31-07-2019
Bron: energielabelatlas.nl

Bouwaard/algemeen:
Traditionele bouw met plat dak met geïsoleerde bitumen dakbedekking.
De gevel van de winkelruimte is van glas en heeft een frontbreedte van 9.00 m 1 , dit kozijn is van kunststof en heeft geïsoleerd glas. De verdieping is afgewerkt met vloerbedekking en is volledig afgewerkt met systeemplafond. Nutsvoorzieningen - Gas-, elektra, watervoorzieningen (nog af te splitsen door verkoper) en rioolaansluiting.

Voorzieningen/specificaties:
- Alarmsysteem
- Radiatoren
- Te openen ramen
- TL-verlichting en spots t.b.v. verlichten winkel
- Diverse opbouwverlichting
- Vloerbedekking

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Werkendam
Sectie : T
Nummer : 2670 (gedeeltelijk – deelperceel)
Grootte : 65 centiare (65 m² eigen grond).
Gemeente : Werkendam
Sectie : T
Nummer : 2281
Grootte : 3 are 75 centiare (375 m² eigen grond).

Totaal groot: circa 4 are 40 centriare (440 m2 eigen grond)

Vraagprijs:
€ 319.000,- k.k.

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 319.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 365 m² Perceeloppervlakte 440 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
365 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.