Terug naar de resultaten
Te koop
Meerval 28 - 30 in Raamsdonksveer 4941 SK

Meerval 28 - 30

4941 SK Raamsdonksveer
Vraagprijs € 725.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP – Tweetal vrijstaande bedrijfsgebouwen op een totaal perceel van 3.290 m2. Het rechtergebouw betreft Meerval 28 en betreft een vrijstaand gebouw met bedrijfshal en een inpanding/uitgebouwd kantoor over één laag. Meerval 28 is instapklaar en volledig afgewerkt en geschikt voor een scala aan bedrijfsmogelijkheden. De linkerhal betreft Meerval 30 en betreft een functionele bedrijfsruimte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 796 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – Tweetal vrijstaande bedrijfsgebouwen op een totaal perceel van 3.290 m2. Het rechtergebouw betreft Meerval 28 en betreft een vrijstaand gebouw met bedrijfshal en een inpanding/uitgebouwd kantoor over één laag. Meerval 28 is instapklaar en volledig afgewerkt en geschikt voor een scala aan bedrijfsmogelijkheden. De linkerhal betreft Meerval 30 en betreft een functionele bedrijfsruimte van circa 280 m2.

Achter beide panden ligt nog onbebouwde grond welke de mogelijkheden biedt om de bebouwing uit te breiden of deels te her-ontwikkelen. Beide panden tezamen vormen een totaal perceel van 3.290 m2.

Locatie:
Het object bevindt zich op industrieterrein “Dombosch” dit is het industrieterrein van Raamsdonksveer. Het industrieterrein heeft een landelijke ligging en is snel bereikbaar vanaf de Rijksweg A-27.

Bereikbaarheid:
Op steenworp afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder waar de A-27 aansluiting heeft op de rijksweg A-59.

Kadastraal Meerval 28:
Gemeente: Raamsdonk
Sectie: K
Nummer: 1.740 m2

Kadastraal Meerval 30:
Gemeente: Raamsdonk
Sectie: K
Nummer: 1.550 m2

Afmetingen Meerval 28:
Kantoorruimte: 140 m2
Bedrijfsruimte: 376 m2

Afmetingen Meerval 30:
Bedrijfsruimte: 280 m2

Indeling Meerval 28:
Bedrijfshal met half inpandig kantoor en half voorgebouw kantoor. Het kantoor betreft een éénlaags kantoor met een entree met hal welke doorloopt in een gang. Op deze gang sluiten een drietal kantoorkamers aan. Aan het einde van de gang bevindt zich een archiefruimte, CV-kast, keuken en toiletten met voorportaal, tevens bevindt zich hier een doorgang richting de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft een diepte van 30 meter en een breedte van 15 meter. Aan de straatzijde bevindt zich een overheaddeur en een aan de linkerzijde van het pand.

Indeling Meerval 30:
Aan de voorzijde is er een entree gerealiseerd door een loopdeur en schuifdeur welke toegang biedt tot de bedrijfshal. Aan de achterzijde van de bedrijfshal een 2de schuifdeur welke toegang biedt tot het ruime terrein.

Bouwaard Meerval 28
Het pand is in 1996 gerealiseerd. Het pand is vermoedelijk op staal gefundeerd met een in het zand gestorte betonvloer, welke monoliet is afgewerkt. Het pand is opgetrokken middels een staalconstructie. De gevels van het bedrijfspand bestaan uit een lage, gemetselde borstwering in spouw met daarboven verticaal geplaatste damwandprofielplaten, aan de binnenzijde is een binnendoos toegepast middels horizontaal geplaatste platen. Het dak bestaat uit stalen dakplaten, afgewerkt met isolatie en bitumen dakbedekking.

Toegang:
- Kantoor met entree (Meerval 28)
- Loopdeuren
- Tweetal overheaddeuren (Meerval 28)
- Tweetal schuifdeuren

Beveiliging:
- Alarmsysteem verdeeld in verschillende secties (Meerval 28)
- Deursloten

Klimaat:
- CV-combiketel (Meerval 28)
- Gasgestookte heater in bedrijfsruimte (Meerval 28)

Verlichting
- TL-Armaturen

Wand-, vloer-, plafondafwerking
Bedrijfsruimte is voorzien van standaard voorzieningen en afwerkingen, kantoorruimten voorzien van systeemplafonds, vloerafwerking d.m. vloerbedekkingen en wandafwerkingen.

Terrein:
Het totale perceel heeft een oppervlakte van 3.290 m2. De bebouwde oppervlakte bedraagt 823 m2. In totaal heeft het omliggende en achtergelegen terrein een oppervlakte van ongeveer 2.467 m2. Het terrein is deels verhard en deels onverhard, het biedt mogelijkheden om te bebouwen, het huidige bebouwingspercentage bedraagt ongeveer 25%.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente Raamsdonksveer geregeld te worden.

Energielabel:
Geen energielabel aanwezig, bij overdracht draagt verkoper zorg voor een energielabel.

Vraagprijs:
€ 725.000,- k.k. exclusief btw

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 725.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 796 m² Perceeloppervlakte 3290 m² Oppervlakte kantoorruimte 140 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
656 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
140 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2467 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.