Terug naar de resultaten
Te koop
Gewenten 47 in Roosendaal 4704 RE

Gewenten 47

4704 RE Roosendaal
Vraagprijs € 3.000.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP – Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en een 41-tal parkeerplekken gelegen op het industrieterrein “Borchwerf I” te Roosendaal. Het object is gesitueerd op een perceel van ca. 12.000 m2 welke volledig is verhard. Het riante object beschikt aan de voorzijde over een tweedaags kantoor, achter de kantoorruimte is de bedrijfsruimte gesitueerd welke een totale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 7762 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en een 41-tal parkeerplekken gelegen op het industrieterrein “Borchwerf I” te Roosendaal. Het object is gesitueerd op een perceel van ca. 12.000 m2 welke volledig is verhard. Het riante object beschikt aan de voorzijde over een tweedaags kantoor, achter de kantoorruimte is de bedrijfsruimte gesitueerd welke een totale oppervlakte beslaat van 6.629 m2. Het object is gelegen op zichtlocatie vanaf de Rijksweg A-17.

Locatie:
Het object is gesitueerd op het industrieterrein “Borchwerf I” te Roosendaal. Het object is dichtbij de ingang gelegen. Borchwerf betreft een multimodal bedrijventerrein waar een diversiteit aan bedrijven zijn gevestigd.

Het object wordt omsloten door de Rijksweg A-17 en de Provinciale weg N-268. De Rijksweg A-17 (Roosendaal-Moerdijk) sluit aan op de Rijksweg A-58 (Bergen op Zoom – Eindhoven en de Rijksweg A-16 (Antwerpen – Breda – Rotterdam)

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte :                       ca. 6.369 m²
- Bedrijfsruimte bijgebouw :      ca. 260 m²
- Kantoorruimte :                       ca. 1.133 m²
- Totale vloeroppervlakte:         ca. 7.762 m2

Parkeren:
41 eigen parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente Roosendaal geregeld te worden.

Energielabel:
Geen label aanwezig

Bouwaard/algemeen:
De bedrijfsruimte gebouwd omstreeks 1998, het tweelaags kantoor aan de voorzijde is omstreeks 2002 gebouwd. De bedrijfsruimte is opgetrokken uit een staalconstructie, de kantoorruimte uit een betonconstructie. De gevels van de bedrijfsruimte zijn van sandwichpanelen op een gemetselde voet, de kantoorruimte is opgebouwd d.m.v. gemetselde gevels en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. De vloeren bestaan uit beton voor zowel de bedrijfsruimte als kantoorruimte. Het gehele object beschikt over een plat dak met dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
- Heaters t.b.v. bedrijfsruimte
- Overheaddeuren (elektrisch)
- Airco
- Nooduitgang verlichting
- Diverse loopdeuren
- Brandblusvoorzieningen
- Verwarming kantoor d.m.v. radiatoren
- Isolerende beglazing
- Plafond-, muur-, vloerafwerking
- Sanitaire voorzieningen

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Roosendaal en Nispen
Sectie : A
Nummer : 4561
Grootte : 1 Hectare 20 centiare (12.000 m² eigen grond).

Vraagprijs:
€ 3.000.000,- k.k.

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.000.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 7762 m² Perceeloppervlakte 12000 m² Oppervlakte kantoorruimte 1133 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 41 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
6629 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
1133 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.