Terug naar de resultaten
Te huur
De Hoogjens 46 in Sleeuwijk 4254 XW

De Hoogjens 46

4254 XW Sleeuwijk
Vraagprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR – Multifunctionele ruimte van ca. 275 m2 v.v.o. op een goed bereikbare locatie in Sleeuwijk, een dorp op een paar autominuten van de Rijksweg A-27 Breda-Gorinchem. Voorheen hebben in deze ruimte diverse activiteiten plaatsgevonden waaronder ook een sportcentrum. Het geheel oogt representatief omdat in de afgelopen jaren het gebouw aan de buitenzijde is gerevitaliseerd en ook het straatwerk...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 275 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – Multifunctionele ruimte van ca. 275 m2 v.v.o. op een goed bereikbare locatie in Sleeuwijk, een dorp op een paar autominuten van de Rijksweg A-27 Breda-Gorinchem. Voorheen hebben in deze ruimte diverse activiteiten plaatsgevonden waaronder ook een sportcentrum. Het geheel oogt representatief omdat in de afgelopen jaren het gebouw aan de buitenzijde is gerevitaliseerd en ook het straatwerk en beplanting is vernieuwd.

Locatie: 
Het object is gelegen op het centraal gelegen industrieterrein te Sleeuwijk, welke locatie als goed te kenmerken is. Het object is binnen “Het land van Heusden Altena” zeer centraal gelegen en ligt op een korte afstand van knooppunt Everdingen waar de Rijksweg A-27 en A-15 elkaar kruisen.

Afmetingen: 
Begane grond
Entree:                                         21 m2
Open ruimte:                               122 m2
Open ruimte:                               48 m2
Sanitaire ruimte:                          17 m2
Kleedruimte:                                27 m2

Verdieping
Zolder:                                         40 m2

Parkeren: 
Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object 

Bestemming: 
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kern Sleeuwijk” van kracht. De bestemming betreft enkelbestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 2. 

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Traditionele bouw met schuin dak welke is afgewerkt met geïsoleerde bitumen dakbedekking. Het object beschikt over deels gemetselde gevels met kozijnen en dubbelglas en deels stalen gevelbeplating. De vloeren zijn uitgevoerd in beton.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-, elektra, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Krachtstoom
- CV met radiatoren
- Heater t.b.v. grote ruimte
- Centrale afzuiging van alle ruimten
- Verlichting

Algemeen:
- Nooduitgang verlichting 
- kabelgoten
- Brandblussers
- Rookmelders
- kozijnen met dubbelglas

Indeling
ruimte entree (ca. 21 m2) waarna een open ruimte (ca. 122) met aan de linker zijkant 2 toiletgroepen en een doorloop naar 2 kleedruimten die beide aansluitend een douchevoorziening hebben. Rechts van de open ruimte is een doorloop naar een gedeelte van ca. 48 m2 met diverse ramen aan de voorzijde en een ‘eigen’ toegangsdeur naar buiten. Dit gedeelte is ook separaat bruikbaar. In de open ruimte bij de kleedkamers is een vaste trap naar een goed bruikbare zolderetage (ca. 40 m2) aanwezig.

Vraagprijs huur: 
€ 1.250,- per maand exclusief btw 

Oplevering: 
In overleg. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 275 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 275 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte
275 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.