Terug naar de resultaten
Te huur
De Hoogjens 61 A in Sleeuwijk 4254 XV

De Hoogjens 61 a

4254 XV Sleeuwijk
Vraagprijs € 14,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR – Prachtig terrein en bedrijfsruimte met kantoorunit geschikt voor automotive en/of voor opslag. De totale oppervlakte van het terrein is maar liefst ca. 5.100 m2 , de bedrijfsruimte is groot ca. 700 m2 en de kantoorunits is groot ca. 100 m2 en van alle gemakken voorzien inclusief entresolvloer van 22 m2.

Het pand is gesitueerd op een hoekkavel en gelegen op zeer korte afstand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 800 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – Prachtig terrein en bedrijfsruimte met kantoorunit geschikt voor automotive en/of voor opslag. De totale oppervlakte van het terrein is maar liefst ca. 5.100 m2 , de bedrijfsruimte is groot ca. 700 m2 en de kantoorunits is groot ca. 100 m2 en van alle gemakken voorzien inclusief entresolvloer van 22 m2.

Het pand is gesitueerd op een hoekkavel en gelegen op zeer korte afstand van de rijksweg A27 Utrecht – Breda nabij knooppunt Gorinchem.

Locatie:
Het pand is gesitueerd op een hoekkavel en gelegen op zeer korte afstand van de rijksweg A27 Utrecht – Breda nabij knooppunt Gorinchem.

Bereikbaarheid:
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

Kadastraal:
Gemeente: Werkendam
Sectie: S
Nummer: 2961
Grootte: 5.100 m2

Afmetingen:
Bedrijfsruimte: 700 m2 (ca. 1.400 m2 grond toegerekend)
Kantoorruimte: 100 m2
Bedrijfsterrein: 3.700 m2

Indeling:
Kantoor: entree, twee kantoorkamers, sanitaire ruimte en pantry.
Bedrijfsruimte: toegang via loopdeur en overheaddeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een klein kantoortje.

Bouwaard:
Het pand beschikt bij zowel de bedrijfsruimte als kantoorruimte over geïsoleerde gevelpanelen. Het geheel is gesitueerd op een in zand gestorte ringfundering. Het dak betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. De constructie van de bedrijfsruimte betreft staal. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer.

De kantoorruimte betreft unit bouw welke is geïsoleerd en voorzien van verwarming, aansluitingen riool, electra en water en data.

Het terrein is omheind en voorzien van een poort en verlichting. Het terrein is grotendeels verhard middels klinkerbestrating en stelcon platen en deels los gestorte verharding (zijkant loods).

Nutsvoorzieningen:
- Gas-, elektra, watervoorzieningen;
- Rioolaansluiting;
- Krachtstroomvoorzieningen

Energie wordt geleverd middels tussenmeters. Voorschot in overleg te bepalen afhankelijk van het verwachte energiegebruik.

Klimaat:
- Te openen ramen
- Heaters
- CV-installatie met radiatoren (kantoor)
- Airconditioning t.b.v. koelen kantoren (split unit)

Verlichting:
- Diverse op- en inbouwverlichting
- Buitenverlichting op het pand/terrein

Wand-, vloer-, en plafondafwerking:
- Betonvloer in bedrijfsruimte
- Systeemplafonds in kantoren

Sanitaire-, en pantryvoorzieningen
- Afsluitbaar toilet met wasbak
- Pantry/keukenblok

Terrein:
- Terrein verhard met stelconbeplating en betonklinkers.
- Deels los gestorte verharding (naast loods)

Parkeren:
Aan de voorzijde & zijzijde van het object bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3.1. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of borgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting en eventuele voorschotten nutsvoorzieningen.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, verhuurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te mogen belasten met omzetbelasting. Er wordt van uit gegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoen “meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties verricht’ voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuurd niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het
maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Courtage:
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verhuurder treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Diversen:
Eventueel behoort koop ook tot de mogelijkheden, vraagprijs op aanvraag.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Werkendam:

Hofstede Bedrijfshuisvesting B.V.
Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
Telefoon: 085-0495155
E-mail: info@hofstedebedrijfshuisvesting.nl
Internet: www.hofstedebedrijfshuisvesting.nl

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Hofstede® Bedrijfshuisvesting echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomsten aanvaarding.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 14,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 800 m² Perceeloppervlakte 5100 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Prijs
€ 50,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
700 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Prijs
€ 50,-
BTW belast
Ja
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
3700 m²
Prijs
€ 14,-
BTW belast
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.