Terug naar de resultaten
Te huur
Leemansstraat 23 in Werkendam 4251 LD

Leemansstraat 23

4251 LD Werkendam
Vraagprijs € 50,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR – Aan de Leemansstraat 23 in Werkendam bieden wij diverse bedrijfsruimten aan. Het gaat om een vijftal bedrijfshallen waarvan twee hallen nieuw gerealiseerd zijn en drie bedrijfshallen gerenoveerd zijn.
 
De bedrijfshallen zijn in de regio uniek in hun omvang en zijn hoogwaardig afgewerkt. De nieuwe hallen hebben een oppervlakte van 1.275 m2 en zijn voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 8550 m² In units vanaf 1275 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – Aan de Leemansstraat 23 in Werkendam bieden wij diverse bedrijfsruimten aan. Het gaat om een vijftal bedrijfshallen waarvan twee hallen nieuw gerealiseerd zijn en drie bedrijfshallen gerenoveerd zijn.
 
De bedrijfshallen zijn in de regio uniek in hun omvang en zijn hoogwaardig afgewerkt. De nieuwe hallen hebben een oppervlakte van 1.275 m2 en zijn voorzien van een gewapende, gevlinderde betonvloer met een draagkracht van 3.500 kg/m2?. De bedrijfshallen hebben een oppervlakte van 1.275 m2 per bedrijfshal.
 
De gerenoveerde bedrijfsruimten hebben elk een oppervlakte van 2.000 m2  en zijn voorzien van een nieuw gelegde stelconplaatvloer welke rust op een laag gebroken puin. De hallen zijn volledige geïsoleerd en beschikken in de nok over een lichtstraat, welke over bijna de gehele lengte van de loods loopt.
 
Indien gewenst kunnen er in de bedrijfshallen aanvullende voorzieningen voor de huurders gerealiseerd worden. De nieuwe bedrijfshallen beschikken reeds over kraanbanen. Op het terrein bevinden zich tevens nog een tweetal éénlaagse kantoorgebouwen welke naar wensen van huurder aangepast kunnen worden.
 
Het geheel is gelegen op een bedrijfsverzamelterrein welke enkele hectaren groot is. Op het terrein vindt diverse bedrijvigheid plaats. Momenteel wordt het terrein gerevitaliseerd om het tot een net en representatief geheel te maken.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 50,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 8550 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 8550 m² Energie Energie Prestatie Coëff. 3.5 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1275 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
8550 m²
In units vanaf
1275 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.