Terug naar de resultaten
Te huur
Velsenstraat 10 B in Werkendam 4251 LJ

Velsenstraat 10 b

4251 LJ Werkendam
Vraagprijs € 475,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR - Nette kantoorruimte met keurige afwerking in levendig bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. De kantoorruimte beschikt over een nette entree op de begane grond met toiletvoorzieningen en een nette trapopgang naar de verdieping met de ruime kantoorruimte van ca. 60 m2.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR - Nette kantoorruimte met keurige afwerking in levendig bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. De kantoorruimte beschikt over een nette entree op de begane grond met toiletvoorzieningen en een nette trapopgang naar de verdieping met de ruime kantoorruimte van ca. 60 m2.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree. Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen:
Kantoorruimte: 60 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
De kantoorruimte is gesitueerd op de verdieping van een bedrijfsunit in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Velsenstraat. Het pand is in 2000 gerealiseerd, waarbij het gebouwd is op een onderheide betonfundering. De constructie van het pand betreft een staalconstructie. De vloeren op de begane grond betreffen betonvloeren. De verdiepingsvloer betreft een houten vloer. Het pand beschikt aan de voor en achterzijde over een gemetselde gevel in spouw, met daarin een glaspui met houten kozijnen.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Entreedeur op de begane grond
- Te openen ramen
- Halogeen inbouwspots
- Toilet op de begane grond
- Pantry in de kantoorruimte
- Wanden afgewerkt met glasvliesbehang
- Plafond afgewerkt met systeemplafonds
- Vloer afgewerkt met tapijt

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 475,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.