Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hulsenboschstraat 16 H in Werkendam 4251 LR

Hulsenboschstraat 16 H

4251 LR Werkendam
Vraagprijs € 900,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR - - Representatieve bedrijfsruimte aan de Hulsenbsochstraat 16-H te Werkendam. De bedrijfsruimte is gesitueerd in het bedrijfsverzamelgebouw "Het Trapezium" en bestaat uit circa 168 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 65 m2 kantoorruimte op de verdieping. De ruimte is per direct beschikbaar en is casco uitgevoerd.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 233 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR - - Representatieve bedrijfsruimte aan de Hulsenbsochstraat 16-H te Werkendam. De bedrijfsruimte is gesitueerd in het bedrijfsverzamelgebouw "Het Trapezium" en bestaat uit circa 168 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 65 m2 kantoorruimte op de verdieping. De ruimte is per direct beschikbaar en is casco uitgevoerd.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree. Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte B.G. 168 m2
- Kantoorruimte Verd. 65 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op de begane grond van het bedrijfsverzamelgebouw “Trapezium” Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2012 gerealiseerd. Het gebouw bestaat op de begane grond uit bedrijfsruimten met daarboven kantoorruimten. Middels een oprit is een
plein op het dak te bereiken waar kleinere bedrijfsruimten gesitueerd zijn. Het object is opgetrokken middels een betonconstructie. De gevels zijn t.h.v. de begane grond opgetrokken uit antracietkleurig metselwerk in spouw. T.h.v. de eerste verdieping met het kantoor bestaan de gevel uit houten geveldelen. T.h.v. de derde verdieping bestaan de gevels uit horizontaal geplaatste rib-beplating. Bij de derde verdieping is een kleine overstek gerealiseerd. De onderhavige bedrijfsunit is volledig casco afgewerkt. De gevel aan de voorzijde is afgewerkt met horizontaal geplaatste rib-beplating.

Voorzieningen/specificaties:
- Meterkast met gas-, water-, elektra-aansluitingen
- Loopdeur
- Handmatig bedienbare overheaddeur

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 233 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
168 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.