Terug naar de resultaten
Verhuurd
Velsenstraat 10 E in Werkendam 4251 LJ

Velsenstraat 10 E

4251 LJ Werkendam
Vraagprijs € 900,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR- TE HUUR-Degelijk gebouwde bedrijfsunit in representatief bedrijfsverzamelgebouw. De unit beschikt over bedrijfsruimte en inpandige
kantoorruimte op de begane grond met een totale oppervlakte van 150 m2. Bovenop het kantoor bevindt zich een entresol van ca. 15m2 deze is te gebruiken voor opslag. Het object beschikt aan de voorzijde over een overheaddeur en loopdeur.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- TE HUUR-Degelijk gebouwde bedrijfsunit in representatief bedrijfsverzamelgebouw. De unit beschikt over bedrijfsruimte en inpandige
kantoorruimte op de begane grond met een totale oppervlakte van 150 m2. Bovenop het kantoor bevindt zich een entresol van ca. 15m2 deze is te gebruiken voor opslag. Het object beschikt aan de voorzijde over een overheaddeur en loopdeur.

Locatie: 
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.   

Afmetingen: 
Bedrijfsruimte B.G: 135 m2
Kantoorruimte B.G: 15 m2
Verdiepingsvloer: 15 m2

Parkeren:
Op het terrein bevindt zich voldoende parkeergelegenheid. Het object beschikt over 3 parkeerplaatsen. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel: 
Geen energielabel aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het object is gesitueerd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Velsenstraat. Het pand is in 2000 gerealiseerd.  Het object is gebouwd op een onderheide betonfundering. De constructie van het pand betreft een staalconstructie. De vloeren op de begane grond betreffen betonvloeren. De entresol betreft een houten vloer. Het pand beschikt aan de voorzijde over een gemetselde gevel in spouw. De gevels beschikken over kunststof kozijnen met zonwerend HR++ glas.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Overheaddeur (handmatig)
- Krachtstroom 380 V
- Alarmsysteem
- Plafondafwerking t.b.v. kantoor
- Toilet
- Meterkast

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand

Diversen:
- In overleg zijn diverse (technische) wijzigingen mogelijk aan hetobject
- Begin 2019 beschikbaar
- Gevels worden om de drie maanden schoongemaakt

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 900,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Oppervlakte bedrijfsruimte 150 m² Oppervlakte kantoorruimte 15 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
150 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
15 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.