Terug naar de resultaten
Te huur
Bruningsstraat 17 in Werkendam 4251 LA

Bruningsstraat 17

4251 LA Werkendam
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR VANAF 270 m2 – Riante bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 360 m2. De bedrijfshallen zijn gesitueerd op bedrijventerrein “Steurgat”. Aan de voorzijde van het object is een ruim bemeten elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer en is verwarmt d.m.v. een heater. Het dak is voorzien van lichtkoepels en verlichting. Het geheel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 360 m² In units vanaf 270 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR VANAF 270 m2 – Riante bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 360 m2. De bedrijfshallen zijn gesitueerd op bedrijventerrein “Steurgat”. Aan de voorzijde van het object is een ruim bemeten elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer en is verwarmt d.m.v. een heater. Het dak is voorzien van lichtkoepels en verlichting. Het geheel is gemakkelijk bereikbaar binnen enkele (auto)minuten vanaf de Rijksweg A-27.

Locatie: 
Het object is gesitueerd op het bedrijventerrein “Steurgat” te Werkendam (nb) . Het bedrijventerrein valt onder de gemeente Werkendam en is gesitueerd op korte afstand van de Rijksweg A-27 Het terrein is te bereiken via de brug die over de Biesboschsluis gaat.
Het object ligt op korte afstand van de rijksweg A-27. Ten noorden bevindt zich knooppunt Gorinchem met de aansluiting op de A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de rijksweg A-59.

Afmetingen: 
Bedrijfsruimte:    360 m2    

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Bouwjaar:             1996
Constructie:          Staalskeletbouw
Dakconstructie:    Geïsoleerd bitumen dak
Gevels:                 Stalen gevelpanelen
Vloeren:                Betonvloer

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Brandblusvoorzieningen
- TL-armaturen

Diversen: 
Te huur vanaf 270 m2

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 360 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 270 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater
Oppervlakte
360 m²
In units vanaf
270 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.