Terug naar de resultaten
Te huur
Kruisstraat 15 in Werkendam 4251 CT

Kruisstraat 15

4251 CT Werkendam
Vraagprijs € 495,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- In monumentaal pand gelegen kantoor-/winkelruimte langs de doorgaande weg "Kruisstraat" te Werkendam. Het object is gesitueerd in het winkelgebied van Werkendam langs de doorgaande weg. Het object beschikt over ca. 43 m2 kantoor-/winkelruimte en beschikt over diverse voorzieningen. In de nabije omgeving bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.   

Locatie: ...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 43 m² In units vanaf 43 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- In monumentaal pand gelegen kantoor-/winkelruimte langs de doorgaande weg "Kruisstraat" te Werkendam. Het object is gesitueerd in het winkelgebied van Werkendam langs de doorgaande weg. Het object beschikt over ca. 43 m2 kantoor-/winkelruimte en beschikt over diverse voorzieningen. In de nabije omgeving bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.   

Locatie: 
het object is gesitueerd in de kern van Werkendam. Het object is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de Rijksweg A-27. Ten noorden van de Rijksweg A-27 volgt het knooppunt Gorinchem welke leidt naar Utrecht of de Rijksweg A-15 richting Rotterdam en Nijmegen.

Afmetingen: 
- Kantoor-/winkelruimte     ca. 43 m2
- Frontbreedte                   ca. 6 m1

Parkeren:
Parkeergelegenheid in de nabije omgeving

Bestemming: 
Bestemming is centrumdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het object is gesitueerd op de eerste bouwlaag. Boven en achter het object bevindt zich woonruimte. De kantoor-/winkelruimte beschikt over een zadeldak gedekt met pannen. De gevels zijn gemetseld en beschikken over diverse puien. De frontbreedte is ca. 6 m1.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Telefoon en Internet aansluitingen
- Toilet
- Pantry
- Brandblusvoorzieningen
- Systeemplafonds
- Luchtafzuiging
- Alarmsysteem

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1913 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 43 m² Verkoopoppervlakte 43 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 43 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
43 m²
In units vanaf
43 m²
Verkoop vloeroppervlakte
43 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.