Hofstede Makelaardij Werkendam

Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
Tel: 0183-505124
werkendam@hofstedemakelaardij.nl
van der Kunstraat 5 a, 4251 LN Werkendam, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.500,- p.m.
Van Der Kunstraat 5 A in Werkendam 4251 LN

Omschrijving

TE HUUR- Compleet afgewerkte bedrijfshal gelegen op industrieterrein de “Bruine Kilhaven” te Werkendam. Het object beschikt over bedrijfsruimte en kantoorruimte op de begane grond. Op de kantoorruimte en dienstruimte is een zolder gesitueerd van ca. 60 m2. De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 253 m2. De kantoorruimte beschikt over een oppervlakte van 19 m2. Het geheel is gesitueerd op een omheind terrein met schuifpoort.

Locatie: 
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree. Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen:  
Bedrijfsruimte                   Ca. 253,2 m2
Kantoorruimte:                 Ca. 19,1 m2
Repro-/dienstruimte:        Ca. 19,7 m2
Zoldervloer:                      Ca. 60,0 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor en naast het object. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
- Stelconplaten t.b.v. bedrijfsruimte en terrein; 
- Isolerende sandwich gevelbeplating geïsoleerd;
- Opbouw staalconstructie; 
- Geïsoleerd zadeldak met bitumineuze dakbedekking;

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Brandblusmiddelen
- Nooddeur
- Sanitaire voorzieningen

Diversen:
- Achtergelegen bedrijfshal wordt gebruikt door eigenaar
  Toegangspoort naar het terrein wordt gezamenlijk gebruikt
- Beschikbaar per maart/april 2019

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 272 m² Perceeloppervlakte 1028 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 253 m² Oppervlakte kantoorruimte 19 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig