Terug naar de resultaten
Te huur
Vierlinghstraat 8 C in Werkendam 4251 LC

Vierlinghstraat 8 c

4251 LC Werkendam
Vraagprijs € 625,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Op bedrijventerrein “De Bruine Kilhaven” bevindt zich deze representatieve bedrijfsunit. De unit beschikt over een totale oppervlakte van 110 m2. Aan de voorzijde van het object beschikt de unit over een handbediende overheaddeur en een aparte loopdeur welke beide leiden tot de bedrijfsruimte. Het terrein is rondom het object is volledig verhard.

Locatie:
De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 110 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Op bedrijventerrein “De Bruine Kilhaven” bevindt zich deze representatieve bedrijfsunit. De unit beschikt over een totale oppervlakte van 110 m2. Aan de voorzijde van het object beschikt de unit over een handbediende overheaddeur en een aparte loopdeur welke beide leiden tot de bedrijfsruimte. Het terrein is rondom het object is volledig verhard.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het bedrijfsterrein ligt op korte afstand van de rijksweg A-27 . Bij de entree’s van het bedrijventerrein bevindt zich een camera-registratie-systeem en slagbomen. Daarnaast bevindt zich op het bedrijventerrein een brandstofverkooppunt en een restaurant.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.  Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder waar de A-27 aansluiting vindt op de rijksweg A-59.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte    110 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
De bedrijfsunit is gebouwd in 1979. de unit beschikt over een gemetselde borstwering met daarboven damwandprofieldelen. Het dak is voorzien van kunststof dakbedekking. De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer welke te betreden is door een overheaddeur of loopdeur.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Handmatig bedienbare overheaddeur
- Toilet met wasbak
- Verwarming d.m.v. heater
- Terreinverharding
- Terreinverlichting

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 110 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet
Oppervlakte
110 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.