Terug naar de resultaten
Te huur
Bolstrastraat 13 in Werkendam 4251 LK

Bolstrastraat 13

4251 LK Werkendam
Vraagprijs € 2.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR – Op goed zichtbare hoeklocatie gelegen bedrijfspand bestaande uit een ruime bedrijfsruimte met entresolvloer en kantoor/dienst/showroom. Aan de voorzijde van het object bevind een ruim extra terrein voor opslag of extra parkeermogelijkheid.

Locatie: 
Het bedrijfsobject is gesitueerd aan de entree van bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 407 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – Op goed zichtbare hoeklocatie gelegen bedrijfspand bestaande uit een ruime bedrijfsruimte met entresolvloer en kantoor/dienst/showroom. Aan de voorzijde van het object bevind een ruim extra terrein voor opslag of extra parkeermogelijkheid.

Locatie: 
Het bedrijfsobject is gesitueerd aan de entree van bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een naast het object bevindt een brandstofverkooppunt.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

Afmetingen: 

- Bedrijfsruimte B.G.       255 m2
- Kantoorruimte B.G.      42.5 m2
- Kantoorruimte Verd      42.5 m2
- Entresolvloer                66.5 m2
- Extra opslagterrein       92.5 m2

Parkeren:
Voor het object is voldoende parkeergelegenheid. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het object in 2000 gerealiseerd. De fundatie betreft een onderheide betonfundering met daarop een gewapende betonvloer. De toegepaste constructie betreft een staalconstructie. De gevels zijn bekleed met geïsoleerde gevelpanelen met binnendoos constructie. Het dak betreft een stalen dak welke geïsoleerd is en afgewerkt met bitumen dakbedekking.
De gevel van het kantoor is opgetrokken uit schoon metselwerk.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Overheaddeur
- Diverse veiligheidsvoorzieningen
- Inbouwarmaturen
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Systeemplafond
- Sanitaire voorzieningen
- Terrein verharding

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 407 m² Perceeloppervlakte 350 m² Oppervlakte kantoorruimte 85 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
322 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
85 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
92 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.