Terug naar de resultaten
Te huur
Oude Beeck 4 in Werkendam 4251 NP

Oude Beeck 4

4251 NP Werkendam
Vraagprijs € 3.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Prachtig recent (2019) gerenoveerd/gemoderniseerd bedrijfspand met o.a. nieuwe gevelbekleding, nieuw pvc dak, geschilderde/gespoten binnenmuren, nieuwe kunststof kozijnen met isolerende beglazing, nieuw keukenblok met inbouwapparatuur, nieuwe sanitaire voorzieningen met gescheiden dames- en herentoilet, nieuwe direct gestookte gasheater t.b.v. verwarming van de bedrijfsruimte. Het object...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 477 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Prachtig recent (2019) gerenoveerd/gemoderniseerd bedrijfspand met o.a. nieuwe gevelbekleding, nieuw pvc dak, geschilderde/gespoten binnenmuren, nieuwe kunststof kozijnen met isolerende beglazing, nieuw keukenblok met inbouwapparatuur, nieuwe sanitaire voorzieningen met gescheiden dames- en herentoilet, nieuwe direct gestookte gasheater t.b.v. verwarming van de bedrijfsruimte. Het object volledig onder handen genomen waardoor het pand de komende jaren is verzekerd is van een representatieve uitstraling en weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Het object bestaat uit bedrijfsruimte, kantoor en magazijn. De totale oppervlakte van het object is 498,5 m2 inclusief entresolvloer van 22 m2.

Locatie:
Het bedrijfsobject is gesitueerd op het watergebonden bedrijventerrein “de Biesboschhaven”. Het betreft een net onderhouden haventerrein met nationale en internationale bedrijven, veelal in de maritieme sector.
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

Afmetingen:
- Entree + verkeersruimte 15,0 m2
- Kantoor I: 29,0 m2
- Kantoor II: 17,7 m2
- Kantine: 15,5 m2
- Sanitaire voorzieningen: 6,3 m2
- Bedrijfsruimte/opslag 393,0 m2
- Entresolvloer in bedrijfsruimte: 22,0 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid aan de voorkant en zijkant van het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Hert betreft een traditioneel gebouwd pand, voorzien van opgetopte staalconstructie. Het pand is gebouwd op een in het zand gestorte fundering. De betonvloeren zijn eveneens in het zand gestort en kunnen in overleg eventueel glad afgewerkt worden. De buitengevel is geheel bekleed met stalen geveldelen in donkergrijze kleurstelling. Aan de voorzijde en ter hoogte van het kantoor zijn accenten aanbracht met een lichtgrijze kleurstelling. Aan de binnenzijde zijn de muren van de bedrijfsruimte tot aan het dak afgewerkt met voorgezette isolerende sandwichbeplating. Dit zorgt voor een hoge isolatiewaarde en gelijk afgewerkte binnenmuren. Het pand beschikt aan de noord- en oostzijde over een elektrische bedienbare overheaddeur (2x). Het dak betreft een geïsoleerd, stalen dak welke bij de renovatie (2019) is afgewerkt met een nieuw PVC dak. Het kantoor is traditioneel gebouwd middels gemetselde gevels en aan de buitenzijde afgewerkt met nieuw gevelplaatwerk, de kozijnen zijn voorzien van nieuwe kunststof exemplaren, voorzien van isolerende beglazing, ventilatieroosters en te openen delen. Het kantoor beschikt over een houten dakbeschot welke is afgewerkt met nieuwe PVC dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Diverse loopdeuren
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren
- Alarmsysteem
- Brandblusmiddelen
- Direct gestookte gasheater t.b.v. bedrijfsruimte
- CV-installatie t.b.v. verwarming kantoren en kantine
- Airconditioning t.b.v. kantoor
- LED-verlichting in bedrijfsruimte
- Inbouw-armaturen
- Buitenverlichting uitgevoerd in LED
- Nieuwe gescheiden sanitaire voorziening (dames/heren)
- Terrein verhard d.m.v. stelconplaten en betonklinkers

Diversen:
Koop is ook bespreekbaar.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 477 m² Vrije hoogte 580 cm Oppervlakte kantoorruimte 84 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. pand in 2019 volledig gerenoveerd Onderhoud buiten toel. pand in 2019 volledig gerenoveerd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
393 m²
Vrije hoogte
580 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
84 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.