Terug naar de resultaten
Te huur
Van Randwijklaan 47 in Werkendam 4251 VT

van Randwijklaan 47

4251 VT Werkendam
Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR – Ruime kantoorruimte met 2 lagen gelegen langs één van de verkeersaders van Werkendam. De kantoorruimte beschikt op de begane grond over ca. 126 m2 kantoorruimte en op de verdieping ca. 40 m2 kantoorruimte. Het object beschikt op de begane grond en verdieping over een sanitaire voorziening. Voor het object zijn een divers aantal parkeerplekken gesitueerd.

Locatie:
Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – Ruime kantoorruimte met 2 lagen gelegen langs één van de verkeersaders van Werkendam. De kantoorruimte beschikt op de begane grond over ca. 126 m2 kantoorruimte en op de verdieping ca. 40 m2 kantoorruimte. Het object beschikt op de begane grond en verdieping over een sanitaire voorziening. Voor het object zijn een divers aantal parkeerplekken gesitueerd.

Locatie:
Het object is gesitueerd langs een van de verkeersaders van Werkendam, welke doorlopen in de twee ontsluitingsroutes van de dorpskern.

Het object is op ca. 5 (auto)minuten afstand gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda – Utrecht). De Rijksweg A-27 leidt ten noorden naar knooppunt Gorinchem welke aansluit op de Rijksweg A-15 (Rotterdam - Nijmegen) en ten zuiden naar knooppunt Made welke aansluit op de Rijksweg A-59 (Den Bosch – Breda)

Afmetingen:
- Kantoorruimte B.G.     126 m2
- Kantoorruimte Verd     40 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het object is omstreeks 1983 gebouwd, sindsdien is het object meerdere malen gerenoveerd en gemoderniseerd. Het object is traditioneel gebouwd middels gemetselde gevels. Het object is gefundeerd d.m.v. onderheide prefab palen. Het dak beschikt over een kapconstructie met zadeldak en is bedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het geheel is geïsoleerd door middel van gevel-, dak-, en vloerisolatie.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Entree
- Plafond-, Muur-, Vloerafwerking
- Airconditioning
- Sanitaire voorzieningen
- Alarmsysteem
- Hang-/ en sluitwerk
- Te openen ramen

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
166 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.