Hofstede Makelaardij Werkendam

Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
Tel: 0183-505124
werkendam@hofstedemakelaardij.nl
Beatrixhaven 8 b, 4251 NK Werkendam, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 1.750,- p.m.
Beatrixhaven 8 B in Werkendam 4251 NK

Omschrijving

TE HUUR - representatief object gelegen op goede locatie aan de Beatrixhaven in Werkendam. Het object beschikt over een tweelaags kantoor met een totale oppervlakte van 330 m2. Het object is gesitueerd op een hoeklocatie en is omheind door middel van hekwerk.

Het object beschikt aan de voorzijde over voldoende parkeergelegenheid.

In overleg is het mogelijk om bedrijfsruimte optioneel bij te huren bij de kantoorruimte. Deze is gesitueerd aan de rechterzijde van het kantoor.

Locatie:
Het object is gesitueerd op een hoeklocatie nabij een doorgaande weg op haventerrein de “Beatrixhaven”.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte begane grond         165 m2
- Kantoorruimte verdieping              165 m2

Parkeren:
Het object beschikt aan de voorzijde over voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
- Bouwjaar: 1988
- Betonfundering en staalconstructie;
- Plat dak met bitumen dakbedekking;
- Isolerende, dubbele beglazing.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-, elektra, watervoorzieningen;
- Alarmsysteem;
- Airconditioning;
- Kabelgoten met databekabeling.

Reclamevoering:
Er is een reclamezuil aanwezig.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of borgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting en eventuele voorschotten nutsvoorzieningen.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 330 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig