Terug naar de resultaten
Te huur
Beyerinckweg 17 P in Werkendam 4251 LP

Beyerinckweg 17 P

4251 LP Werkendam
Vraagprijs € 495,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Prachtige kantoorruimte gelegen op de 1ste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw “Het trapezium”. Het kantoor beschikt over ca. 60 m2 kantoorruimte exclusief de entree en trapopgang naar de verdieping. Het object beschikt over een net afgewerkte pantry en toiletruimte met fontein. Aan de voorzijde en zijkant van het object zijn een divers aantal raampartijen gesitueerd wat zorgt voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Prachtige kantoorruimte gelegen op de 1ste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw “Het trapezium”. Het kantoor beschikt over ca. 60 m2 kantoorruimte exclusief de entree en trapopgang naar de verdieping. Het object beschikt over een net afgewerkte pantry en toiletruimte met fontein. Aan de voorzijde en zijkant van het object zijn een divers aantal raampartijen gesitueerd wat zorgt voor veel daglichtinval in het kantoor. Het geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein “De bruine Kilhaven”.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen:
- Kantoorruimte Verd. 60 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het kantoor is gesitueerd op een hoeklocatie op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw “Trapezium” Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2012 gerealiseerd. Het gebouw bestaat op de begane grond uit bedrijfsruimten met daarboven kantoorruimten. Middels een oprit is een plein op het dak te bereiken waar kleinere bedrijfsruimten gesitueerd zijn. Het object is opgetrokken middels een betonconstructie. De gevels zijn t.h.v. de begane grond opgetrokken uit antracietkleurig metselwerk in spouw. T.h.v. de eerste verdieping met het kantoor bestaan de gevel uit houten geveldelen. T.h.v. de derde verdieping bestaan de gevels uit horizontaal geplaatste ribbeplating. Bij de derde verdieping is een kleine overstek gerealiseerd.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Inbouwarmaturen
- Verwarming d.m.v. radiatoren
- Gesausde wanden
- Betonvloer bedekt met pvc
- Systeemplafond
- Toilet met fonteintje
- Pantry met divers inbouwapparatuur
- Turn-key afgewerkt

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.