Terug naar de resultaten
Koop / huur
Hulsenboschstraat 18 E in Werkendam 4251 LR

Hulsenboschstraat 18 E

4251 LR Werkendam
Vraagprijs € 199.000,- k.k. Vraagprijs € 995,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Hoogwaardige bedrijfsruimte met kantoorruimte gesitueerd in prachtig bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van de Hulsenboschstraat en Beyerinckweg in Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 93 m2 met een verdiepingsvloer van 93 m2, alsmede een kantoorruimte van 37 m2. Het pand beschikt op de begane grond over een elektrisch bedienbare overheaddeur. Tevens behoort tot het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 223 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Hoogwaardige bedrijfsruimte met kantoorruimte gesitueerd in prachtig bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van de Hulsenboschstraat en Beyerinckweg in Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 93 m2 met een verdiepingsvloer van 93 m2, alsmede een kantoorruimte van 37 m2. Het pand beschikt op de begane grond over een elektrisch bedienbare overheaddeur. Tevens behoort tot het gehuurde nog een afgesloten buitenterrein van 50 m2. De kantoorruimte en de bedrijfsruimte zijn los van elkaar te gebruiken en beschikken beide over een entree.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

Afmetingen:
Oppervlakte:
Bedrijfsruimte B.G: 93 m2
Bedrijfsruimte verdieping: 93 m2
Kantoorruimte: 74 m2
Buitenterrein: 50 m2

Parkeren:
4-tal eigen parkeerplaatsen

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het object is in 2017 gerealiseerd. Het gebouw is opgetrokken middels een staalconstructie op een onderheide betonfundering. De gevels bestaan t.b.t. de kantoorruimte uit metselwerk in spouw en t.b.t. bedrijfsruimte uit geïsoleerde sandwichpanelen.. De vloer in de bedrijfshal betreft een onderheide betonvloer welke monoliet is afgewerkt en een draagvermogen van ca. 1.500 kg/m2 heeft. Het dak betreft een plat dak welke afgewerkt is met bitumen dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Krachtstroomvoorzieningen
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Kantoorruimte verwarmt d.m. vloerverwarming
- Toiletruimte
- Aansluitingen voor pantry
Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 199.000,- kosten koper Vraagprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 223 m² Perceeloppervlakte 180 m² Oppervlakte kantoorruimte 37 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
186 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
37 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
50 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.