Terug naar de resultaten
Koop / huur
Velsenstraat 2 in Werkendam 4251 LJ

Velsenstraat 2

4251 LJ Werkendam
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Aantrekkelijk bedrijfsobject, gesitueerd op zeer ruime industriekavel op bedrijventerrein “De Bruine Kilhaven” in Werkendam. Het bedrijfsobject bestaat uit een ruime, efficiënte bedrijfsruimte opgedeeld in secties en een tweelaags kantoor met voorzieningen. Er is sprake van een extra kadastraal perceel opslagterrein. De totale hoeveelheid grond bedraag maar liefst 3.970 m2....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1265 m² In units vanaf 1045 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Aantrekkelijk bedrijfsobject, gesitueerd op zeer ruime industriekavel op bedrijventerrein “De Bruine Kilhaven” in Werkendam. Het bedrijfsobject bestaat uit een ruime, efficiënte bedrijfsruimte opgedeeld in secties en een tweelaags kantoor met voorzieningen. Er is sprake van een extra kadastraal perceel opslagterrein. De totale hoeveelheid grond bedraag maar liefst 3.970 m2.

Locatie:
Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

Afmetingen/Indeling:
Het gebouw is ca. 935 m2 bruto de uitbouw is ca. 100 m2.
Kantoren / dienstruimte over twee lagen: 220 m2, bedrijfsruimte ca. 825 m2.

Het kantoorgedeelte is gesitueerd op 2 verdiepingen. Het bedrijfsgedeelte is in 3 delen opgesplitst.

Het object bestaat uit de volgende onderdelen:

Kantoor begane grond: Entree met tochtsluis en meterkast, hal met receptie en trapopgang naar de verdieping. Via de hal zijn een drietal kantoorruimtes te bereiken, evenals de sanitaire ruimte met dames- en herentoilet en de archiefruimte.

Kantoor verdieping: Gang, CV-ruimte, kantoorruimte, vergaderruimte en ruime kantine met keuken.

Bedrijfshal 1: De loods is groot 15m x 15m en is voorzien van lichtstraten, 10 ton kraanbaan en overheaddeur. De betonvloer is in ’t zand gestort. De loods heeft een nokhoogte van ca. 7,5m.

Bedrijfshal 2: De loods is groot 30m x 15m, heeft een in ’t zand gestorte betonvloer, 10ton cat kraanbaan op 2 x rails( 2 x 7,5 ton). De overheaddeur meet 4m x 4,5m.

Bedrijfshal 3: De loods is groot ca. 162,5 m², is voorzien van een technische ruimte, eigen verwarming en sanitaire groep.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Bestemming:
Bedrijfsdoeleinden

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het object is omstreeks 1992 gerealiseerd. Het gebouw is gefundeerd op een onderheide betonfundering en beschikt over een gewapende betonvloer, in het zand gestort, welke monoliet is afgewerkt. De toegepaste constructie betreft een staalconstructie voor de bedrijfsruimten. De gevel van het kantoor is gemetseld. De gevels van de bedrijfsruimte bestaan uit damwandprofielplaten met daaronder een gemetselde borstwering. De daken van de bedrijfsruimte zijn afgewerkt met bitumen dakbedekking en is voorzien van isolatie.

Voorzieningen/specificaties:
- Elektrische overheaddeuren
- Te openen ramen
- Sommige kantoorkamers voorzien van airco
- Heaters t.b.v. bedrijfsruimte
- CV-Installatie met radiatoren
- In het zand gestorte betonvloer
- Systeemplafond met verlichting t.b.v. kantoorruimte
- Douche/ligbad
- Toiletten met wasbakken & urinoirs
- Terreinverharding
- Groenvoorziening aan voorzijde

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Werkendam
Sectie : P
Nummer : 908 en 1592
Grootte : 39 are 70 centiare (3.970 m² eigen grond).

Vraagprijs:
€ 1.095.000 k.k. exclusief btw – eventueel kan het object ook met 1.430 m2 minder grond worden verkocht, er blijft dan 2.540 m2 grond beschikbaar bij het gebouw. Prijs is dan in overleg.

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.095.000,- kosten koper Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1265 m² Perceeloppervlakte 3970 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 700 cm Oppervlakte kantoorruimte 220 m² Diversen In units vanaf 1045 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten matig, redelijk Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
1045 m²
In units vanaf
1045 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vrije overspanning
20 m
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
220 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1430 m²
Uitbreidingsmogelijkheid
1000 m²
Bouwhoogte
800 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.