Terug naar de resultaten
Verkocht
Hulsenboschstraat in Werkendam 4251 LR

Hulsenboschstraat

4251 LR Werkendam
Vraagprijs € 299.000,- v.o.n. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP– Prachtige bedrijfsunit met bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 72 m2  op de begane grond en 181 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Het object is gesitueerd op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw en beschikt hierdoor over zichtlocatie vanaf de weg. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 253 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP– Prachtige bedrijfsunit met bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 72 m2  op de begane grond en 181 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Het object is gesitueerd op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw en beschikt hierdoor over zichtlocatie vanaf de weg. De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt over o.a. een overheaddeur van 4 x 4 m1, betonvloer met een draagvermogen van 1.500kg/m2 en één loopdeur. Rondom het object beschikt het pand over 304 m2 terrein en een 5-tal eigen parkeerplekken.


Locatie: 
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.  

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte B.G:                    72 m2
Kantoorruimte B.G:                   86 m2
Kantoorruimte Verd:                  95 m2
Perceelgrootte:                         304 m2

Parkeren:
5-tal eigen parkeerplaatsen  

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het object wordt medio 2019 gebouwd. Het object zal gebouwd worden op een onderheide betonfundering, de gewapende betonvloeren zullen onderheid worden en een draagvermogen hebben van 1.500/kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De verdiepingsvloer in het kantoor betreft een betonvloer. De gevels bestaan t.h.v. de bedrijfsruimte uit geïsoleerde sandwichpanelenen. Aan de voorzijde t.h.v. het kantoor wordt metselwerkt toegepast, uitgevoerd in spouw. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof beschikken over HR+ beglazing. Het hang en sluitwerk beschikt over klasse SKG**. De brandwerende scheidingswanden tussen de bedrijfsunits en kantoorruimten bestaan uit gemetselde kalkzandsteenblokken.
 
 

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
  • Krachtstroomvoorzieningen
  • Betonvloer t.b.v. bedrijfsruimte met draagvermogen van 1.500kg/m2
  • Loopdeur
  • Elektrisch bedienbare overheaddeur 4 x 4 m1
  • Aansluitingen voor gas, water en sanitaire voorziening
  • Brandblusvoorzieningen
  • Terreinverlichting
  • terreinverharding
Reclamevoering: 
In overleg met VVE 

Servicekosten/bijdrage VVE: 
Nader overeen te komen. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 299.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 253 m² Perceeloppervlakte 304 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 72 m² Oppervlakte kantoorruimte 181 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
72 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
181 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.