Terug naar de resultaten
Koop / huur
Hulsenboschstraat in Werkendam 4251 LR

Hulsenboschstraat

4251 LR Werkendam
Vraagprijs € 147.500,- v.o.n. Vraagprijs € 875,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Prachtige bedrijfsunit met bedrijfsruimte gesitueerd in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 96 m2 . Het object is gesitueerd in een van de units van het bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsruimte beschikt over o.a. een overheaddeur van 4 x 4 m1, betonvloer met een draagvermogen van 1.500kg/m2 en één...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 96 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR – Prachtige bedrijfsunit met bedrijfsruimte gesitueerd in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw te Werkendam. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 96 m2 . Het object is gesitueerd in een van de units van het bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsruimte beschikt over o.a. een overheaddeur van 4 x 4 m1, betonvloer met een draagvermogen van 1.500kg/m2 en één loopdeur. Rondom het object bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.
Locatie: 
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.  

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte B.G:    96 m2

Parkeren:
2-tal eigen parkeerplaatsen  

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het object wordt medio 2019 gebouwd. Het object beschikt over een betonnen paalfundering. De vloeren beschikken op de begane grond over een gestorte betonvloer met een draagvermogen van 1.500kg/m2 en worden glad afgewerkt. De constructie bestaat uit een staalconstructie en wordt deels opgebouwd met sandwich gevelpanelen een deels gemetseld. De kozijnen zijn voorzien van kunststof en beschikken ver HR+ beglazing. Het hang en sluitwerk beschikt over klasse SKG***. De scheidingswanden tussen de bedrijfsunits bestaat uit kalkzandsteen.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Krachtstroomvoorzieningen
- Betonvloer t.b.v. bedrijfsruimte met draagvermogen van 1.500kg/m2
- Loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Aansluitingen voor gas, water en sanitaire voorziening
- Brandblusvoorzieningen
- Terreinverlichting
- Terreinverharding

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 147.500,- vrij op naam Vraagprijs € 875,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 96 m² Perceeloppervlakte 100 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
96 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.