Terug naar de resultaten
Verhuurd
Leemansstraat 23 11 in Werkendam 4251 LD

Leemansstraat 23 11

4251 LD Werkendam
Vraagprijs € 1.750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR- Prachtig kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en is voorzien van diverse luxe. Door gebruik te hebben gemaakt van veel ramen en een riante lichtkoepel is er veel daglicht. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van ca. 172 m2. Het kantoor beschikt over een hoogwaardige keuken met diverse inbouwapparatuur....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 172 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Prachtig kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en is voorzien van diverse luxe. Door gebruik te hebben gemaakt van veel ramen en een riante lichtkoepel is er veel daglicht. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van ca. 172 m2. Het kantoor beschikt over een hoogwaardige keuken met diverse inbouwapparatuur. Het geheel beschikt over dubbel geïsoleerde beglazing, dubbel geïsoleerde gevels en doorgetrokken wanden waardoor geluidsoverdracht nihil is. 

Locatie: 
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree. Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Afmetingen: 
- Kantoorruimte        172 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object. 

Bestemming: 
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Werkendam geregeld te worden.

Energielabel: 
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen: 
Het betreft een éénlaags kantoorruimte welke op de eerste verdieping is gesitueerd. De gevels bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen met geïsoleerde binnendoos. De vloer bestaat uit een (deels) hout en (deels) beton. De gehele vloer is bedekt met een hoogwaardige pvc-vloer. De kantoorruimten beschikken over tussenwanden welke zijn doorgetrokken tot het dak hierdoor is geluidsoverdracht via het systeemplafond niet mogelijk.

Voorzieningen/specificaties: 
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Databekabeling
- Kabelgoten
- Openslaande deuren
- Gescheiden dames en herentoilet
- Airconditioning
- Mechanische ventilatie
- Brandblusmiddelen
- Balie met glazen schuifpanelen & baliekasten
- Temperatuur per ruimte apart regelbaar 

Reclamevoering: 
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder. 

Servicekosten: 
Nader overeen te komen. 

Huurperiode: 
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

Huurverhoging: 
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: 
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21. 

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW. 

Omzetbelasting: 
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 172 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
172 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.