Terug naar de resultaten
Verhuurd
Nijverheidstraat 31 A in Wijk En Aalburg 4261 TK

Nijverheidstraat 31 a

4261 TK Wijk en Aalburg
Huurprijs € 2.450,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR- Prachtige bedrijfsruimte op uitermate degelijke wijze gebouwd.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400m2 en beschikt aan de voorzijde over een ruim bemeten overheaddeur. Indien gewenst is de bedrijfsruimte in de diepte uit te breiden. Aan de voorzijde bevindt zich een prachtig twee-laags kantoor welke een totale oppervlakte van ca. 100 m2 heeft. Het terrein aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Prachtige bedrijfsruimte op uitermate degelijke wijze gebouwd.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400m2 en beschikt aan de voorzijde over een ruim bemeten overheaddeur. Indien gewenst is de bedrijfsruimte in de diepte uit te breiden. Aan de voorzijde bevindt zich een prachtig twee-laags kantoor welke een totale oppervlakte van ca. 100 m2 heeft. Het terrein aan de voorzijde is verhard en biedt ruime manoeuvreermogelijkheden.

De bedrijfsruimte is in 2006 op degelijk wijze gerealiseerd. De constructie van het geheel betreft een staalconstructie welke is gefundeerd op een onderheide fundering. De vloeren betreffen betonvloeren waarvan de begane grondvloer een onderheide betonvloer betreft welke monoliet is afgewerkt. Het kantoor beschikt over een schitterend vrij uitzicht over de landerijen. Het kantoor is volledig afgewerkt en heeft een representatieve uitstraling. Het kantoor is voorzien van dubbele toiletruimte op de begane grond en een uitgebreide pantry. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling door het gebruik van kwalitatief metselwerk ter hoogte van de kantoorbouw en de voorzijde van de bedrijfsruimte.

Voor uitgebreide informatie en/of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Werkendam.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.450,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 680 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 400 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
400 m²
Vrije hoogte
680 cm
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.