Terug naar de resultaten
Te huur
Nijverheidstraat 33 in Wijk En Aalburg 4261 TK

Nijverheidstraat 33

4261 TK Wijk en Aalburg
Vraagprijs € 900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- Representatief bedrijfsunit gelegen aan de Nijverheidstraat 33 te Wijk een Aalburg. Het object beschikt over een tweetal bouwlagen welke verdeeld zijn in bedrijfsruimte en kantoorruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van 145 m2 welke zijn verdeeld in 95 m2 bedrijfsruimte en 50 m2 kantoorruimte op de verdieping. Aan de voorzijde van het object is een overheaddeur en loopdeur...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 135 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Representatief bedrijfsunit gelegen aan de Nijverheidstraat 33 te Wijk een Aalburg. Het object beschikt over een tweetal bouwlagen welke verdeeld zijn in bedrijfsruimte en kantoorruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van 145 m2 welke zijn verdeeld in 95 m2 bedrijfsruimte en 50 m2 kantoorruimte op de verdieping. Aan de voorzijde van het object is een overheaddeur en loopdeur gesitueerd welke daarna leiden naar de bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “Perzikstraat” in Wijk en Aalburg. Het is bereikbaar voor vracht en auto verkeer.

Het object is gelegen langs de afrit Heusden/ Wijk en Aalburg vanaf rijksweg A59 ligt op circa 10 minuten afstand. Via de N267, N322 en N831 zijn de rijkswegen A2 en de A27 eveneens goed te bereiken.

Afmetingen:
- Perceeloppervlak 225 m2
- Bedrijfsruimte B.G. 95 m2
- Kantoorruimte 50 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Gebouwd omstreeks 2002 met onderheide betonvloeren, metselwerk gevels en deels een glasvliesgevel, betonnen verdiepingsvloer (entresol) en een plat dak met een bitumineuze dakbedekking. Vloeren, muren en dak zijn geïsoleerd en alles is voorzien van dubbele beglazing.
?
Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Handmatig bedienbare overheaddeur
- Nooduitgang aanduiding
- Radiatoren
- Lichtstraten in dak
- Prefab betondelen
- Toilet
- Douchevoorziening
- Keuken op verdieping
- Terreinverharding

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 135 m² Oppervlakte kantoorruimte 45 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
90 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
45 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.