Terug naar de resultaten
Verhuurd
Ambachtstraat 18 A in Wijk En Aalburg 4261 TJ

Ambachtstraat 18 a

4261 TJ Wijk en Aalburg
Vraagprijs € 1.950,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR - Dit bedrijfspand valt op. Het is bijzonder degelijk gebouwd wat direct zichtbaar is bij aankomst. Het metselwerk met klassieke handvorm steen en de hardstenen elementen als waterslagen en plint geven dit pand een warme en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is het geheel praktisch en functioneel. Zeer geschikt om kantoor, eventueel showroom en bedrijfsruimte te combineren....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 390 m² In units vanaf 290 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR - Dit bedrijfspand valt op. Het is bijzonder degelijk gebouwd wat direct zichtbaar is bij aankomst. Het metselwerk met klassieke handvorm steen en de hardstenen elementen als waterslagen en plint geven dit pand een warme en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is het geheel praktisch en functioneel. Zeer geschikt om kantoor, eventueel showroom en bedrijfsruimte te combineren.

Het kantoor is verdeeld over 2 lagen en is goed afgewerkt. Totaal heeft het kantoor een oppervlak van ca. 100 m2. Entree en kantoorruimte annex kantine met keukenopstelling. Toilet aanwezig. Hardhouten trappartij met bordessen en balustrade. Het kantoor op de verdieping heeft door de 9 ramen veel licht en een schitterend uitzicht over het bedrijvenpark. De vloeren zijn betegeld en voorzien van vloerverwarming.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlak van ca. 290 m2 en is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde en opzij (5,00 x 4,20 en 4,55 x 4,20 meter). Lichte ruimte door de lichtstraten en voorzien van heater, aansluitingen (kracht)stroom, TL-verlichting en nooddeur aan de achterzijde. De maximaal toelaatbare vloerdruk bedraagt 3000 kg/m2.

Het pand is geheel onderheid en goed geïsoleerd. De dubbele beglazing is in Hr ++ uitgevoerd. Het perceeloppervlak bedraagt 596 m2. Het buitenterrein is verhard middels donkere beton klinkers en er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. De buitenruimte opzij en achter is afgesloten middels hekwerk. Het bedrijventerrein Perzikstraat profileert zich als een representatieve vestigingslocatie voor uw onderneming!

Wijk en Aalburg – Ambachtstraat 18a
Vraagprijs € 339.000,00 k.k. excl. btw
Huurprijs € 1.950,- per maand excl. btw
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 390 m² Perceeloppervlakte 596 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 290 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 290 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
290 m²
In units vanaf
290 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.