Hofstede Makelaardij Werkendam

Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
Tel: 0183-505124
werkendam@hofstedemakelaardij.nl
Oudendijk 7, 4285 WG Woudrichem, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 600,- p.m.
Oudendijk 7 in Woudrichem 4285 WG

Omschrijving

TE HUUR- Praktische bedrijfsruimte van ca. 147 m2 met aan de voorzijde een overheaddeur met loopdeur. Tevens de beschikking over een verhard buitenterrein.

Locatie:
Gesitueerd in lintbebouwing van "Oudendijk", nabij woningen. De rijksweg A-27 is binnen 10 minuten bereikbaar.

Afmetingen:
- Bedrijfsruimte: ca. 147 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
- Staalconstructie
- Gemetselde gevels
- Golfbeplating op het dak
- In het zand gestorte betonvloeren

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-, watervoorzieningen
- Overheaddeur
- Toilet

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 600,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig