Terug naar de resultaten
Verhuurd
Dwarsweg 33 in Zaltbommel 5301 KB

Dwarsweg 33

5301 KB Zaltbommel
Huurprijs € 745,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR – In nieuwstaat verkerende kantoorruimte met prachtig uitzicht over de landerijen en de Waalbrug. Gesitueerd in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vond de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 101 m² In units vanaf 101 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR – In nieuwstaat verkerende kantoorruimte met prachtig uitzicht over de landerijen en de Waalbrug. Gesitueerd in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vond de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde gehecht aan de uitstraling van het object. De bedrijfsunit bestaat uit een entree op de begane grond, en een verdieping met een grote kantoorruimte en een pantry. Op de verdieping bevinden zich ook nog 2 spreekkamers waarvan 1 geluidsarm. Vanaf de verdieping is er schitterend uitzicht op de Waalbrug. Bij de entree bevindt zich een representatieve toegang met meterkast, toiletruimte en trapopgang.

Het bedrijfsverzamelgebouw is omheind en aan de voorzijde voorzien van een tweetal elektrisch, op afstand bedienbare schuifpoorten. Tevens is er op het terrein camera-bewaking aanwezig. Het bedrijventerrein "de Ooijk" is daarnaast voorzien van slagbomen en kentekenregistratie.

De kantoorruimte is per direct beschikbaar en wordt vrij van btw verhuurd. Bij verhuur zal er een borgsom ter grote van de betalingsverplichting van drie maanden betaald moeten worden. Daarnaast zullen er maandelijks servicekosten ten bedrage van € 25,-- euro in rekening worden gebracht.

De nutsvoorzieningen zullen ter naam worden gesteld van de huurder. Huurder heeft dus de mogelijkheid om zijn eigen leverancier hiervoor te kiezen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan nu contact op met ons kantoor te Werkendam.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 745,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 101 m² Diversen In units vanaf 101 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
101 m²
In units vanaf
101 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.