Terug naar de resultaten
Te huur
Dwarsweg 35 in Zaltbommel 5301 KB

Dwarsweg 35

5301 KB Zaltbommel
Vraagprijs € 975,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR- In nieuwstaat verkerende bedrijfsunit in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vondt de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde gehecht aan de uitstraling van het object. De bedrijfsunit bestaat uit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- In nieuwstaat verkerende bedrijfsunit in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vondt de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde gehecht aan de uitstraling van het object. De bedrijfsunit bestaat uit bedrijfsruimte op de begane grond welke voorzien is van een overheaddeur. Links van de overheaddeur bevindt zich een representatieve entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang. De verdieping bestaat uit kantoorruimte met een pantry.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. De dwarsweg betreft een zijweg van de Toepadweg. Ten westen bevindt zich de spoorlijn en de rijksweg A-2.

Op korte afstand van de bedrijfsunit bevindt zich de rijksweg A-2. De rijksweg bevindt zich op circa 3,3 km van de Dwarsweg 35 in Zaltbommel. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Empel met de Rijksweg A-59. Ten noorden bevindt zich knooppunt Deil met de rijksweg A-15.

Afmetingen:
- Begane grond VVO 85 m2
- Verdieping VVO 83 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Zaltbommel geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2008 gerealiseerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Het gebouw is opgetrokken middels een betonconstructie met gemetselde gevels in spouw. De fundering betreft een onderheide betonfundering met een monoliet afgewerkte betonvloer. Het draagvermogen van de begane grondvloer bedraagt ca. 1.250 kg/m2. De verdiepingsvloer betreft eveneens een betonvloer en heeft een draagvermogen van 500 kg/m2. Het dak betreft een plat dak welke afgewerkt is met bitumen dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
- Gas-,elektra, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Overheaddeur (handmatig)
- Rookmelders
- Bekabeling aanwezig voor alarmsysteem
- Te openen ramen
- Krachtstroomvoorzieningen
- Brandhaspel
- Te openen ramen

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Oppervlakte kantoorruimte 83 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
85 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
83 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.