Terug naar de resultaten
Verhuurd
Toepadweg 10 M in Zaltbommel 5301 KA

Toepadweg 10 M

5301 KA Zaltbommel
Vraagprijs € 695,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR- Representatie bedrijfsunit gesitueerd in bedrijfsverzamelcomplex aan de Toepadweg te Zaltbommel op bedrijventerrein “de Ooijk”. De unit bestaat uit een begane grond van 72 m2 ingedeeld met bedrijfsruimte voorzien van handmatige overheaddeur en een apart afgescheiden ruimte van ca. 25 m2. welke aan te wenden is als kantoorruimte. Boven deze ruimte bevindt zich een kleine opslagruimte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 171 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR- Representatie bedrijfsunit gesitueerd in bedrijfsverzamelcomplex aan de Toepadweg te Zaltbommel op bedrijventerrein “de Ooijk”. De unit bestaat uit een begane grond van 72 m2 ingedeeld met bedrijfsruimte voorzien van handmatige overheaddeur en een apart afgescheiden ruimte van ca. 25 m2. welke aan te wenden is als kantoorruimte. Boven deze ruimte bevindt zich een kleine opslagruimte van eveneens 25 m2.

Het geheel is gesitueerd in een bedrijfsverzamelcomplex welke afgesloten is middels een op afstand bedienbaar hek met belfunctie. Aan de voorzijde de unit bevindt zich een parkeerplaats, voorzien van parkeerbeugel.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op het bedrijventerrein van Zaltbommel.
Op korte afstand van het object bevindt zich de rijksweg A-2. De rijksweg bevindt zich op circa 5 min van de Toepadweg in Zaltbommel. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Empel met de Rijksweg A-59. Ten noorden bevindt zich knooppunt Deil met de rijksweg A-15.

Afmetingen:
BG Bedrijfsruimte: 47 m2
BG bedrijfsruimte/kantoorruimte: 25 m2
VD opslagruimte: 25 m2
Verdieping kantoorruimteopslagruimte: 73 m2

Totale vloeroppervlakte: 170 m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object. Eigen parkeerplaats d.m.v. parkeerbeugel.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Woudrichem geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Gebouwd omstreeks 2007 met onderheide betonvloeren, gevels zijn voorzien van stalen profielplaten. Aan de voorzijde van het object is een handmatig bedienbare overheaddeur en loopdeur gesitueerd. De begane grond beschikt over een betonvloer. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. De gevels-, vloer-, alsmede beglazing zijn geïsoleerd.

Voorzieningen/specificaties:
- Elektra, watervoorzieningen
- Krachtstroomvoorzieningen
- Loopdeur
- Handmatig bedienbare overheaddeur
- Bouwlift (niet gekeurd)
- Toilet
- TL-armaturen t.b.v. begane grond
- Brandblusmiddelen

Diversen:
- Aanwezige installaties worden om niet verkregen
- Op korte termijn beschikbaar

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
De verhuurder neemt de kosten voor de VVE en gemeentelijke belastingen voor rekening en brengt deze niet apart als servicekosten in rekening.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten.

Omzetbelasting:
Vrij van btw
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 695,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 171 m² Oppervlakte kantoorruimte 73 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
98 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
73 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.