Taxeren

Het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed is een specialisme en regionale kennis is een absolute must. Bij Hofstede Bedrijfshuisvesting combineren we beide facetten en zorgen er op die manier voor dat u altijd een compleet en juist beeld heeft van hetgeen u getaxeerd wilt hebben.

Meer nog dan bij woningtaxatie, ligt bij het taxeren van Bedrijfsonroerend Goed de nadruk op zakelijke overwegingen. Bereikbaarheid, locatie, representatie, uitstraling, opslagmogelijkheden of zelfs vloerdruk, om er enkele te noemen. Maar vanzelfsprekend wordt ook gekeken naar de courantheid van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Vervolgens wordt er gekeken naar de kadastrale gegevens en relevante bestemmingsplannen. Pas als de bezichtiging en de research volledig zijn afgerond, kan er een objectief en gefundeerde taxatie worden opgesteld.

 

Neem voor een inhoudelijk professionele bedrijfstaxatie  contact op met een van de beëdigde bedrijfstaxateurs van Hofstede Bedrijfshuisvesting. Bel voor een afspraak naar ons kantoor in Werkendam 0183-505124 of naar ons kantoor in Sliedrecht 0184-410151

 

Voor een snelle offerte voor uw taxatie kunt u mailen naar mark@hofstedemakelaardij.nl 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring