Onze medewerkers

Hofstede Makelaardij Sliedrecht

Albert de Lange
Albert de Lange
Register Makelaar-Taxateur oz.

Hofstede Makelaardij Werkendam

Joost de Keijzer
Joost de Keijzer
Vestigingsmanager / Vennoot
Directeur/eigenaar van de vestiging Werkendam. Joost mag met zijn 29 jaar ervaring in de vastgoedmarkt dan als “senior” in de makelaardij gelden, het jeugdige enthousiasme merken zijn cliënten nog elke dag. Joost is soepel in de omgang en direct als het om afspraken gaat. Diverse cliënten laten soms al voor de 3e of 4e keer door Joost hun huis verkopen.
Theo Bakker
Theo Bakker
Makelaar-BOG / Taxateur
NVM-makelaar-taxateur, zowel voor de afdeling wonen, maar zeker ook wanneer het gaat over bedrijfsobjecten. Theo woont in Sleeuwijk en is inmiddels al 19 jaar op kantoor Werkendam actief. Van zijn marktkennis en deskundigheid maken velen elke dag gebruik.
Kimberly de Kluijver-Boom
Kimberly de Kluijver-Boom
Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT)
Inmiddels is Kimberly alweer jarenlang een vertrouwd gezicht bij Hofstede Werkendam. Kimberly is onder andere een specialist op het gebied van nieuwbouw en woont zelf ook in de regio. Vragen beantwoordt ze graag en als dat niet direct lukt zoekt ze het graag voor u uit. En, je mag het gerust verder vertellen hoor…., zij krijgt van onze klanten heel veel complimenten. Binnenkort is ze Kandidaat Register Makelaar Taxateur.
Mark van Rossum
Mark van Rossum
Medewerker binnen-/buitendienst
Op 16-jarige leeftijd startte Mark van Rossum zijn carrière in de makelaardij. Inmiddels heeft hij al veel zaken succesvol afgerond. Dagelijks werkt hij met veel inzet en plezier bij de afdeling bedrijfshuisvesting. Hij is geboren en getogen in Werkendam en kent het gebied en de ondernemers uitstekend.
Ilse van Wijk-den Dekker
Ilse van Wijk-den Dekker
Medewerkster binnendienst
Ilse is het eerste aanspreekpunt als je kantoor Werkendam belt of binnenloopt. Ze is een echte duizendpoot en bij alle fases van het verkoopproces betrokken. Daarnaast assisteert ze onze makelaars zoveel mogelijk. Zij staat u graag te woord.
Carola Terlouw-Sterrenburg
Carola Terlouw-Sterrenburg
Medewerkster binnendienst
Met haar jarenlange ervaring vanuit het notariaat en de makelaardij is Carola een betrouwbare kracht voor het team in Werkendam. Ze ondersteunt het team met veel enthousiasme.
Suze de Koster-Slinger
Suze de Koster-Slinger
Commercieel medewerkster
Deze goedlachse en perfectionistische dame zorgt ervoor dat uw woning professioneel wordt uitgewerkt en er een unieke brochure ontstaat. Zij streeft ernaar dat alle belangrijke details worden benoemd en goed tot hun recht komen.