Over Hofstede Bedrijfshuisvesting

Bij Hofstede Bedrijfshuisvesting B.V. bent u aan het juiste adres voor al uw vastgoedvraagstukken. Wij kunnen u van dienst zijn met het verhuren en verkopen van uw bedrijfs-onroerend goed. Wij dragen er zorg voor dat uw object zo optimaal mogelijk in de markt wordt geplaatst. Nadat er een overeenkomst tot stand is gekomen dragen wij zorg voor de juiste contractuele afwikkeling.

 

U kunt met onze dienstverlening ook gebruik maken van onze expertise bij het aankopen of aanhuren van bedrijfs-onroerend goed. Bij het proces doen wij een waarde-onderzoek, voeren wij de onderhandelingen namens u en dragen er zorg voor dat alles contractueel correct wordt afgehandeld.

 

Indien u op zoek bent naar een bepaald bedrijfsobject dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn door een zoekersprofiel op te maken. Wij gaan voor u op zoek naar een passend bedrijfsobject. Op deze manier kunt u zich blijven focussen op uw corebusiness.

 

U heeft een taxatie nodig? Hofstede Bedrijfshuisvesting kan u hiermee vakkundig en snel van dienst zijn. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen uw pand taxeren conform de huidige standaarden en eisen. Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT en aangesloten bij de NVM.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring